World Clock..

ASTRO TAMAK..!!!

Dua hari lepas..aku..bkn2..bapak aku dapat surat dari Astro..dia bagi pemberitahuan bahawa rancangan astro sports dan seangkatan dgnnya (espn,es,sprt,Gc) akan di charge bayaran..mksd kite kena langgan asing r...bil astro aku Rm98.90 setiap bulan..kalau nk langgan astro sports tu.. kena bayar Rm 110.90 setiap bulan...sesuke hati kerabat die je nk naikkan harga..selame ni astro sports tu mmg dh masuk dlm pakej yg aku langgan..mmg r xbeza banyak tapi selalunya org yg memberi khidmat nk senangkan pelanggan bknnya bebankan lagi pelanggan..cam celcom..dulu nk tepon kl seminit Rm0.80..skrg Rm0.12 je...tu baru bagus..cube bayangkan celcom naikkan harga..nk tepon kl RM2.00..padah3..so aku nk tau ape motif die nk naikkan harga?? Dalam zaman globalisasi ni makin ramai yg langgan astro..nk ckp rugi xjugak..klo rugi cam mane die dpt sponsor mcm2 program yg kos die berjuta-juta ringgit..pada pendpt aku astro nk untung lebih je..pkir poket sendiri je..skrg die charge untuk astro sports je ,,nnti lame2..die charge utk setiap channel plak..pergh..padah3..time tu confirm astro kne boikot...
-Hafidz Hassan-
Pelanggan Prihatin

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

astro naik harga sbb Barclays Premier League naikkan caj dia...
thats y astro naik kan caj sports.....
kalau rasa beban unsubscribe sudah...

+akufobia+ berkata...

haha.sekali sekala?dengki?ngaa.

Hafidz Hassan Husin ( Triple H ) berkata...

bknnya dh lama ke BPL charge astro..tp astro xbg alasan sbb tu..dia kata lpas ni diorg akn menyiarkn sp0rt atau event2 bsar..sprti world cup..tp mmg slameny diorg dh siarkn..plek2

Hafidz Hassan Husin ( Triple H ) berkata...

bknnya dh lama ke BPL charge astro..tp astro xbg alasan sbb tu..dia kata lpas ni diorg akn menyiarkn sp0rt atau event2 bsar..sprti world cup..tp mmg slameny diorg dh siarkn..plek2

Tanpa Nama berkata...

ho3..btol2 ape yg ko ckp nie..ak sokong120%,.,.

.amrihalim. berkata...

mane aku tau... haha

Tanpa Nama berkata...

ko mmg..

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini

ooVoo Web Video Chat Room

NASA Image of the Day

Terdapat ralat dalam alat ini
Terdapat ralat dalam alat ini

Cheeky Quotes